torstai 14. joulukuuta 2017

Joulukalenteri #14

Moikka! Tään kerron Urhon ja Viljon mielipiteitä ulkoilusta.
Viljo rakastaa ulkoilua. Luulen että Viljo ei voisi elää ilman ulkona käymistä. Viljo korvaa oman vessansa enimmäkseen ulkona käyntiin. Viljo metsästää paljon lintuja, hiiriä, rottia, päästäsiä ja muita pieniä nisäkkäitä, myös kärpäsiä. Kun Viljo jouksee sisälle hänellä on nälkä, koska hän temmeltää aina jossain maan pohjassa. Viljo tykkää lenkkeillä kanssamme vaapana. Yleensä hän karkaa hihnasta.
Urho karkailee aina kun hän ei saa tarpeeksi liikuntaa. Urhon pitäisi parantaa turvallisuuden kannalta. Urho ei koskaa juokse vapaana ojassa tai tien reunassa vaan aina keskellä. Kerrankin Urho meinasi jäädä auton alle kun hän vaan istua keskellä isoa tietä. Urho on pöljo. Olen saama mieltä Urhon ulkoilun mielipiteestä kun Viljokin. Eli Urho ei voisi elää ilman ulkoilua. Hän rakastaa myös ulkoilua. Urho menee joskus sekaisin siitä kun Viljo seuraa meitä lenkeillä. 

Tässä oli tämän päivän postaus.
Moikka!

4 kommenttia:

  1. Onko Urholla heijastinliivi, kun hän ulkoilee pimeällä? Tai edes joku heijastin olisi hyvä ollaettei jää auton tai traktorin alle

    VastaaPoista
  2. Karkaileeko Urho pitkäksikin aikaa? Entäs Viljo? - Molemmat tykkäävät käydä "omilla teillään".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viljo karkailee mutta ei mitenkään pitkästi. Urho taas pitkästi mutta harvemmin mitä Viljo.

      Poista