keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Kysymys postaus?


Moikka! Tässä postauksessa vastailen teidän lähettämiin kysymyksiin. Aihe sai siis liittyä mihin vaan. Kaikki kysymykset lähetti mummi koska muita ei nyt vaan tullut :  (.



-Mummi Missä Urho ja Viljo nukkuvat?
-Elli Viljo ja Urho nukkuvat minun huoneessa, kesäisin Urho saattaa nukkua ulkona, joskus Viljo ja urho nukkuvat yhdessä alakerrassa.
-Mummi Kuorsaavatko Viljo ja Urho?
-Elli Kyllä, Viljo kuorsaa näin prrskrrs, ja Urho kourskuors.
- Mummi Näkevätkö Viljo ja Urho unia?
-Elli Minä luulen että joo, Urho ainakin näkee, jos hän näkee painajista  hän rupeaa ulisemaan, Viljosta en tiedä.
- Mummi Osaako Viljo kehrtä?
- Elli Tottakai Viljo osaa kehrätä!
- Mummi Mikä on Viljon ja Urhon säkä korkeudet?
-Elli Hetki pieni käyn mittaamassa... Urhon säkä korkeus on 55cm, ja Viljon 30cm, mutta kun Viljo leikattiin niin sille kasvaa vaan isommat jalat, ja kun Viljo on vielä kasvavassa iässä.
-Mummi Mitkä ovat Viljon ja Urhon lempi paikat?
- Elli Luulisin että Viljon minun huone ja Urhon sohva ja nojatuoli.



Noni tässä oli tämä postaus! Toivottavsti pidit, ensi kerralla kun teen kysymys postauksen ilmoitan täällä siitä koska haluan ensi postaukseen enenmmän kysymyksiä. Anteeksi muuten kun tämän postauksen julkaisemisessa meni näin kauan. Muuten sanokaa kommeteissa mielipiteenne jos nykyään laittasin joka postaukseen Viljosta ja Urhosta kuvat. Moikka!

1 kommentti:

  1. Kiitos vastauksista! Olis tosiaan mukava nähdä myös kuvia: sinä eläinten kanssa ja jos mahdollista, niin Viljo ja Urho yhdessä.
    Seuraavassa postauksessa voisit kertoa, miten he reagoivat kun tulitte lomalta kotiin. Ja voisit myös kuvitella, mitä he ovat miettineet sillä aikaa ja ketkä heitä hoitivat.

    VastaaPoista